Známe všechny účastníky letošního draftu!
NHL 23 Článek Známe všechny účastníky letošního draftu!

Známe všechny účastníky letošního draftu!

Adam Král

Adam Král

10. 11. 2022 22:16

V dnešních večerních hodinách proběhla finálová kvalifikace nové sezóny EHL. Kdo se stal vítězem a kdo poraženým?

V dnešních večerních hodinách proběhla finálová kvalifikace nové sezóny EHL. Proti sobě se utkalo nejlepších 36 hráčů, kteří byli rozděleni celkově do šesti skupin po šesti hráčích.

Skupina A

V první skupině byly výsledky ve většině zápasů poměrně jednoznačné. Někde zápas skončil 5:0, jinde se naopak hrálo delší dobu a například poslední finálová hra skončila remízou 1:1. 

  1. Danielson21
  2. lupinohelp

Skupina B

Skupina B skončila vítězstvím Reffyho, který měl 5 výher z 5, na druhém místě se umístil Derrysek82 a počtem výher a proher 5:2. Byly to právě finálové zápasy, ve kterých o vítězi nebyl pochyb.

  1. Reffy
  2. Derrysek82

Skupina C

Skupinu C ovládli hráči dominikryzek20 a Streamline1988. První jmenovaný dokonce bez jediné porážky.

  1. dominikryzek20
  2. Streamline1988

Skupina D

Ze skupiny D si první místo odnesl Messi231, v těsném závěsu zůstal soutajm, oba se však mohou těšit z postupu do draftu, kde budou bojovat o přízeň klubů.

  1. Messii231
  2. soutajm

Skupina E

V předposlední skupině překvapivě nepostoupil hráč hOwniak, který se v kvalifikacích pravidelně umisťoval na předních příčkách. Jeho místo zaujmuli JR11 a Sviki.

  1. JR11
  2. Sviki

Skupina F

Poslední skupina nabídla zajímavé zápasy, které přesto v naprosté většině skončila jasným vítězstvím pro jednu nebo druhou stranu. Poslední dvojicí, která se podívá dál, se stali TheElMicus a ReVoes77. ReVoes je jediným hráčem z postupujících, který už má zkušenosti s účastí v EHL.

  1. TheElMicus
  2. ReVoes77

Všichni zmínění postupující se stávají součástí výběru pro draft. Kluby si své nové reprezentanty z jejich řad vyberou už 30. listopadu v živě vysílaném draftu.

Související články