Zlatý hattrick, HC Dynamo Pardubice ovládlo EHL!
NHL 23 Článek Zlatý hattrick, HC Dynamo Pardubice ovládlo EHL!

Zlatý hattrick, HC Dynamo Pardubice ovládlo EHL!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

23. 2. 2023 23:53

HC Dynamo Pardubice předvedlo další spanilou jízdu sezonou ENYAQ hokejové ligy a potřetí v řadě se stalo jejím mistrem. Druhé místo obsadil Motor České Budějovice, bronz vezou domů HC Oceláři Třinec.

Gameři HC Dynamo Pardubice jsou skutečným fenoménem virtuálního hokeje. Za čtyři ročníky ENYAQ hokejové ligy se jim podařilo vyhrát poslední tři a jako první v historii si tak připisují zlatý hattrick, zcela unikátní úspěch, který nemusí být dlouhá léta překonán. Za výhru si odnášejí celkem 80 000 Kč, Playstation 5 VR, dvě vstupenky na MS v ledním hokeji 2024 v Praze a balíček dárkových předmětůod generálního partnera ŠKODA AUTO. První tři týmy navíc vybojovaly 500 netů od hlavního partnera společnosti Tipsport.

„V prvé řadě bych moc rád poděkoval všem partnerům a gamerům, díky kterým jsme měli celou sezonu postaráno o skvělou zábavu. Co se nakonec povedlo Pardubicím, je neskutečné. Tři tituly v řadě jsou ve světě sportu opravdu velkou raritou,“ říká Petr Nitsche z pořádající agentury BPA sport marketing.

Druhé místo a finanční odměna 40 000 Kč patří po porážce ve finále gamerům z Motoru České Budějovice. „Mám už všechny cenné kovy kromě toho nejcennějšího. Pokud bychom vyhráli, ukončil bych kariéru, takto budu pokračovat,“ nechal se slyšet budějovický gamer Martin „Tejkyyy” Tejček.

Prvního úspěchu se dočkal také Daniel „DannyZedlo” Sedláček, který si už prošel třemi kluby, ani v jednom se mu však nepodařilo to co v Třinci. Napínavou sérii s brněnskou Kometou, ve které dokonce prohrávali 0-2 se mu s týmovým kolegou Josefem „Pepcastachurcik” Stauchurou podařilo otočit výhrou tří utkání v řadě a odnést si tak bronzovou medaili a prizemoney 20 000 Kč.

Související články