Velké finále je na spadnutí. Pardubice vyzvou Kladno
NHL 24 Článek Velké finále je na spadnutí. Pardubice vyzvou Kladno

Velké finále je na spadnutí. Pardubice vyzvou Kladno

Chlebyn

Chlebyn

1. 3. 2024 12:00

Vyřazovací boje Esport Hokejové ligy míří do své závěrečné části. Po napínavém semifinále známe dvojici finalistů a také aktéry zápasu o třetí místo. Oba zápasy se odehrají v rámci vyvrcholení sezony už v sobotu 2. března.

Nejlepším týmem základní části se stalo HC Dynamo Pardubice, které probruslilo sezonou bez jediné porážky. Společně s ním si přímý postup do čtvrtfinále zajistili také Rytíři Kladno, BK Mladá Boleslav a již tradičně HC Oceláři Třinec. Svůj čtvrtfinálový zápas nezvládla pouze Mladá Boleslav, kterou v semifinálových bojích nahradila vítkovická RIDERA. V souboji o finále však podlehla pardubickému Dynamu stejně jako Oceláři, kteří nenašli recept na Kladno.

Program finálového dne

Zápas o třetí místo: HC Oceláři Třinec - HC Vítkovice RIDERA
Finálový zápas: HC Dynamo Pardubice - Rytíři Kladno

Nejlepší čtyři týmy si rozdělí prizemoney v celkové výši 150 tisíc korun. Největší část z koláče si ukrojí vítězný tým. Jeho gameři si zajistí odměnu 80 tisíc korun.

Sleduj livestreamy a vyhraj

Během finálového dne se můžou všichni diváci na Twitchi těšit na soutěž o kupony do PlayStation storu v následujících hodnotách:

  • 2x 2 000 korun
  • 3x 1 000 korun
  • 6x 500 korun

Jdou si pardubičtí gameři pro čtvrtý titul v řadě nebo je zaskočí skvěle hrající Kladno? To se dozvíte ve finálovém dni, který uskuteční už v sobotu 2. března. Živý přenos můžete sledovat na našem Twitch kanále nebo se můžete připojit k Watchparty u gamera a streamera Romana „Blade” Pilného na jeho Twitch kanále. 


Kompletní rozpis play-Off

Související články