Systém EHL
NHL 20 Článek Systém EHL

Systém EHL

Lukáš Prudil

Lukáš Prudil

20. 12. 2019 10:00

Ještě před tím, než se pustíš do hry o finanční odměnu  v hodnotě 150 000 Kč, budou se ti hodit informace o tom, jak přesně bude Esport hokejová liga probíhat.

Ještě před tím, než se pustíš do hry o finanční odměnu  v hodnotě 150 000 Kč, budou se ti hodit informace o tom, jak přesně bude Esport hokejová liga probíhat. V tomto článku si celý koncept detailně představíme, abys byl na vše plně připraven. Vše ale začíná u úspěšné registrace, než se pustíš do studia systému, nezapomeň se registrovat ZDE.

1. Kvalifikační kola

Tvoje cesta začíná v online kvalifikacích. Dohromady jich bude vypsáno pět a v každé za svůj výsledek budeš oceněn body. Čím více kvalifikací se zúčastníš, tím více bodů můžeš nasbírat. Postupovat zde budeš klasickým pavoukem v zápasech BO2, jejichž skóre se bude sčítat. Každého protivníka si přidáš do svých přátel, v záložce „ON-LINE VERSUS“ ho pozveš do lobby, a zápas nastavíš podle stanovených pravidel, která najdeš ZDE. Ti nejlepší hráči z kvalifikačních kol se mohou těšit na pozvánku do vstupního draftu.

2. Vstupní draft

Vstupní draft je poslední důležitou zkouškou před vstupem do základní části ligy. Ti nejlepší hráči z kvalifikací budou pozváni do studia, kde se zúčastní živě vysílaného draftu, tak jako tomu je třeba v NHL! Zde si týmy Tipsport extraligy vyberou své reprezentanty, kteří za ně budou bojovat v základní části a play-off.

3. Základní část

Po tom, co si každý klub vybere ve vstupním draftu dva reprezentanty, začne to pravé ligové poměřování sil. Základní část se bude hrát v režimu Hockey Ultimate Team (HUT), už teď bys měl tedy začít budovat svůj tým snů v režimu HUT, ať nejsi pozadu. Týmy odehrají v základní části zápasy každý s každým, ze kterých budou sbírat body do tabulky, tak jako to znáš z extraligy. Pamatuj, že v týmu nejsi sám, v zápasech bude záležet na výsledcích obou hráčů týmu. Týmy na 1. až 8. místě po základní části, se mohou těšit na play-off, hrané offline v Praze.

4. Play-off

Pokud se dostaneš do play-off, patří ti obrovský respekt, budeš totiž jedním z 16 nejlepších hráčů NHL 20 naší země. Play-off se odehraje 12. dubna před veřejností. Hrát se bude opět v režimu HUT. Při rozlosování zápasů play-off bude záležet na umístění týmu v tabulce základní části. Na čtyři nejlepší týmy poté čeká pohádkový prizepool v hodnotě 150 000 Kč.

Zaujala tě Esport hokejová liga a máš chuť jít do toho naplno? Přečti si, jak se do EHL zapojit ZDE.