Jak se zapojit do EHL?
NHL 20 Článek Jak se zapojit do EHL?

Jak se zapojit do EHL?

Lukáš Prudil

Lukáš Prudil

20. 12. 2019 10:00

Zaujala tě možnost zahrát si Esport hokejovou ligu za jeden z klubů Tipsport extraligy? Účast v EHL je zcela zdarma a registrace zabere jen pár kliknutí.

Zaujala tě možnost zahrát si Esport hokejovou ligu za jeden z klubů Tipsport extraligy? Účast v EHL je zcela zdarma a registrace zabere jen pár kliknutí. Pokud chceš hrát o titul mistra a finanční odměnu 150 000 Kč, věnuj pozornost následujícím instrukcím.

Základní předpoklady

Jsi občan České republiky

Je ti 16 let nebo více

Vlastníš konzoli Playstation 4, hru NHL 20 a předplacenou službu Playstation+

Zaregistruj se

Ze všeho nejdřív je potřeba, abys zaregistroval svůj hráčský účet. Náš systém ti následně přiřadí unikátní ID, díky kterému budeme vědět, že se kvalifikace zúčastníš právě ty.

Připoj se na Discord

Discord bude sloužit jako hlavní komunikační kanál po celou dobu turnaje. Zajistí nejen okamžité předávání informací o zápasech, ale také rychlé odpovědi adminů na tvé případné dotazy. Pro připojení využij tento odkaz.

Přihlas se do kvalifikace

Po registraci přejdi do záložky „kvalifikace“ a vyber si kvalifikaci v termínu, který ti vyhovuje. Dej pozor! Body ze všech kvalifikací se sčítají, čím víc jich odehraješ, tím větší počet bodů můžeš získat. Pokud jsi zodpovědný a registruješ se s předstihem, ulož si upomínku třeba do svého chytrého telefonu, ať svoji šanci v EHL nepromarníš!

Potvrď svou účast

Než se pustíš do zápasů, je nutné, abys na stránce vybrané kvalifikace před jejím začátkem potvrdil svou účast a to pomocí tzv. „check-in“. Díky tomu budeme vědět, že jsi na zápas připravený. Check-in je nutné provést nejdřívě dvě hodiny a nejpozději 15 minut před zahájením kvalifikace, pokud svoji účast nepotvrdíš, tvé místo připadne náhradníkům.

Ukaž, co umíš

V tuto chvíli máš za sebou všechny administrativní povinnosti, tudíž přichází to nejdůležitější. Ukázat, co v sobě máš. Najdi svého protivníka, nastřílej mu co nejvíce branek, probojuj se až na konec kvalifikačního pavouka, posbírej co nejvíce bodů a vybojuj si pozvánku do vstupního draftu. Pak už jen věř, že jsi oslnil některý z týmů a že právě ty budeš jedním z draftovaných hráčů. Pokud ano, čeká tě ligová fáze a následné play-off, kde už půjde skutečně o všechno.

Pokud se chceš dozvědět více o celém herním systému EHL, pokračuj ZDE