NHL 22 Článek Ocenění nejlepších gamerů sezony. Pardubický kapitán získal mistrovský titul a dvě ceny

Ocenění nejlepších gamerů sezony. Pardubický kapitán získal mistrovský titul a dvě ceny

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

16. 3. 2022 09:18

Vítězům letošního ročníku EHL, HC Dynamo Pardubicím, byl předán mistrovský pohár. Došlo ale i na individuální ocenění gamerů.

Nadšení, pýcha,  ale i klid a oddechnutí. To jsou emoce, které bylo možné pocítit při předávání cen nejlepším týmům a gamerům letošní sezony EHL. V Síni slávy Českého hokeje v pražské Galerii Harfě panovala v sobotu 12. března bujará atmosféra, když se sešli gameři s představiteli partnerských organizací. Za společnost ŠKODA AUTO Česká republika zde byl přítomen Tomáš Pata, ocenění od Radegastu předával Tomáš Klečka a za sportovní marketingovou agenturu BPA dorazila Klára Homerová. Celým večer provázel zkušený moderátor Filip „Koozy” Lejček.

HC Dynamo Pardubice dokázalo obhájit mistrovský titul i v sezoně 2021/2022 a gameři hcpce1996, Dzouvi, Jarin87 a CallmePablo si konečně mohli převzít vítězný pohár. Dále také došlo na předávání individuálních ocenění.

Cenu ŠKODA AUTO nejlepšího střelce v základní části i play-off si odnesl kapitán pardubického celku Michal „hcpce" Vaněk. „Po získání dvou individuálních trofejí mám skvělé pocity. Když se podívám, kolik opravdu kvalitních gamerů bylo v této sezoně, tak si toho skutečně nesmírně vážím," sdělil bezprostřední dojmy nejlepší střelec letošního ročníku. „Kdyby mi někdo před sezonou řekl, že budu nejlepší střelcem v základní i vyřazovací části, tak bych si asi ťukal na čelo. Jsem spíš obranný typ gamera, ale letos to tam padalo," dodal. Nyní plánuje odpočívat až do dalšího ročníku EHL.

Tipsport hvězdou zápasů v play-off se stal reprezentant HC Sparty Praha Jakub „Kubiii7" Bláha. Stejné ocenění za základní část získal pardubický gamer a rodák Adam „Dzouvi" Menšík. „Sice jsem byl vybrán jako MVP, ale ocenění patří celému týmu, protože i díky 2v2 zápasům jsem toho mohl dosáhnout," vyjádřil se Dzouvi. V off-season plánuje se nadále účastnit dalších mezinárodních turnajů ve hře NHL 22.

Ocenění Radegast souboj bojovníků v základní části si odnesli gameři týmu HC VERVA Litvínov s jejich 90% winrate.

Související články