Kvalifikace jsou minulostí, gamery čeká draft
NHL 21 Článek Kvalifikace jsou minulostí, gamery čeká draft

Kvalifikace jsou minulostí, gamery čeká draft

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

22. 11. 2020 17:00

V sobotním finále kvalifikací se rozhodlo o 28 gamerech, ze kterých si kluby Tipsport extraligy ledního hokeje budou vybírat zástupce do svých řad.

Náročný finálový večer kvalifikací do ENYAQ Hokejové ligy je za námi a my známe 28 postupujících gamerů do draftu. Kvalifikační finále bylo rozděleno do sedmi skupin, ze kterých postoupili vždy 4 nejlepší gameři. Překvapení nenastala a tak o možnost zahrát si za svůj oblíbený Tipsport extraligový klub budou mít jak favoriti z minulého ročníku EHL, tak nadějní talenti letošního žebříčku otevřených kvalifikací.

Skupinu A ovládl gamer Karabina s 30 body, který za celý večer inkasoval pouhé dvě porážky. Na druhém místě skončil veterán z minulého ročníku Michael Hetz s 20 body. S mankem jednoho bodu se za ním umístil Rushep a posledním postupujícím se stal Silak.

Kompletní výsledky zápasů skupiny A

Ve skupině B se odehrály poměrně vyrovnané zápasy a mezi postupujícími nebyl takový bodový rozdíl. Z prvního místa postoupil favorit skupiny a vítěz otevřených kvalifikací OiSmjan1k s 22 body. Jako druhý s dvoubodovým mankem se umístil Krchy11. Dále postupuje bývalý pardubický reprezentant CallmePablo s bilancí pět výher a 4 prohry, a v závěsu za ním Chlebyn s vyrovnanou bilancí 4 výhry a 4 prohry.

Kompletní výsledky zápasů skupiny B

Ze skupiny C se nejlíp umístil Vajdic se sedmi výhrami, jednou remízou a dvěma prohrami. O pouhou jednu prohru navíc měl druhý umístěný Pepik001. The Notorik, kterého jste minulý rok mohli vidět v barvách Litvínova skončil na 3. místě s pěti výhrami a čtyřmi prohrami. Posledním postupujícím ze skupiny se stal Shebby.

Kompletní výsledky zápasů skupiny C

Ve skupině D postoupili z prvních dvou míst gameři, kteří neinkasovali jedinou porážku. Andremeister si připsal osm výher a dvě remízy a AnonymousCZ91 měl na kontě šest výher a čtyři remízy. Do draftu postoupili taky RK16 a Horys.

Kompletní výsledky zápasů skupiny D

Známý esportový gamer Pikej, který minulou sezonu hrál v barvách Plzně, tentokrát vévodil skupině E a bez jediné porážky postoupil do draftu. Spolu s ním postoupili Doublemaca a Baji81, kteří překonali dvacetibodovou hranici. Ze čtvrtého místa se do draftu podívá Willik, kterému na postup stačila záporná bilance čtyř výher a šesti proher.

Kompletní výsledky zápasů skupiny E

Velmi vyrovnané výsledky předvedli gameři ve skupině F. O první místo se dělí bývalý hráč Mountfield HK Jackey spolu s Adzem, oba měli bilanci 7 výher, 1 remíza a 2 prohry. V závěsu za nimi se umístil Fikusscz a ze čtvrté pozice se draftu účastní MrMako18.

Kompletní výsledky zápasů skupiny F

Skupinu G bezkonkurenčně vyhrál AlmonCZE, který si neokusil trpkost porážky ani remízy a jako jediný hráč finále kvalifikací dosáhl na plný počet bodů. S ním do draftu postupují Tumic, Kometak a Mikycz71.

Kompletní výsledky zápasů skupiny G

Související články