Jak se registrovat do EHL?
NHL 24 Článek Jak se registrovat do EHL?

Jak se registrovat do EHL?

Nicolas Heller

Nicolas Heller

29. 11. 2023 10:00

Zaujala tě možnost zahrát si Esport Hokejovou Ligu ve hře NHL 24 za klub z Tipsport extraligy? Účast v EHL je zcela zdarma a registrace zabere jen pár kliknutí. Pokud se chceš stát mistrem a zabojovat o finanční odměnu 150 tisíc korun, věnuj pozornost následujícím instrukcím.

Základní předpoklady

  • Jsi občan České nebo Slovenské republiky
  • Je ti 18 let nebo více
  • Vlastníš konzoli Playstation 5, hru NHL 24 v PS5 verzi, máš předplacenou službu Playstation+ a máš vytvořený Hockey Ultimate Team (HUT) tým.

Zaregistruj se

Ze všeho nejdřív je potřeba, abys zaregistroval svůj hráčský účet

Připoj se na Discord

Discord bude sloužit jako hlavní komunikační kanál po celou dobu turnaje. Zajistí nejen okamžité předávání informací o zápasech, ale také rychlé odpovědi adminů na tvé případné dotazy. Pro připojení využij tento odkaz.

Registruj se do kvalifikace

Po registraci na webu přejdi do záložky „kvalifikace“ a vyber si kvalifikaci v termínu, který ti vyhovuje. Dej pozor! Body ze všech kvalifikací se sčítají, čím víc jich odehraješ, tím větší počet bodů můžeš získat. Pokud jsi zodpovědný a registruješ se s předstihem, ulož si upomínku třeba do svého chytrého telefonu, ať svoji šanci v EHL nepromarníš!

Potvrď svou účast

Než se pustíš do zápasů, je nutné, abys na stránce vybrané kvalifikace před jejím začátkem potvrdil svou účast a to pomocí tzv. „check-in“. Díky tomu budeme vědět, že jsi na zápas připravený. Check-in je nutné provést nejdříve dvě hodiny a nejpozději 15 minut před zahájením kvalifikace, pokud svoji účast nepotvrdíš, tvé místo v kvalifikaci připadne dalším náhradníkům v pořadí.

Ukaž, co umíš

V tuto chvíli máš za sebou všechny administrativní povinnosti, tudíž přichází to nejdůležitější. Ukázat, co v sobě máš. Najdi svého protivníka v pavouku, nastřílej mu co nejvíce branek, probojuj se co nejdále v každém kvalifikačním turnaji, posbírej co nejvíce bodů do kvalifikačního žebříčku a vybojuj si pozvánku do draftu. Pak už jen věř, že jsi oslnil některý z klubů a že právě ty budeš jedním z draftovaných hráčů. Pokud ano, čeká tě základní část a případně play-off, kde už půjde opravdu o všechno!

Související články