Arcade na streamu opět selhal, Sparta i přesto bere tři body, v druhém zápase vítězný tým Litvínova
NHL 22 Článek Arcade na streamu opět selhal, Sparta i přesto bere tři body, v druhém zápase vítězný tým Litvínova

Arcade na streamu opět selhal, Sparta i přesto bere tři body, v druhém zápase vítězný tým Litvínova

Dalibor Benes

Dalibor Benes

7. 1. 2022 10:45

Sparta navázala na dobré výsledky, Vítkovice stále bez bodu. Ve druhé sérii zvítězil Litvínov nad Zlínem.

HC Vítkovice Ridera vs HC Sparta Praha (1:4)

První série dnešního dne nabídla konfrontaci dvou týmů z opačných polovin tabulky. Zatímco Sparta s aktuální bilancí dvou výher a jedné prohry figuruje v horní polovině tabulky, jejich soupeř z Vítkovic na svůj první bodový zisk stále čekal. Na svém kontě zatím měli dvě prohry.

Horys vs Kubiii7 (0:5)

Úvodní utkání série nabídlo zajímavý zápas, ve kterém si Kubiii velmi metodickou hrou zajistil klidnou výhru. Místy až profesorský přístup na straně gamera ze Sparty striktně zatrhnul jakoukoliv šanci na výhru ze strany Horyse, který se sice snažil, ale nedokázal najít recept na klidnou hru Kubiiiho.

Chupibear93 vs Indris (2:4)

Druhé měření sil přineslo konfrontaci bývalého FIFA profíka Chupibeara a nastupujícího streamera Indrise. Temperamentní moravan v dresu Sparty předvedl začátek z říše snů a rychle vedl 3:0. I přes velmi smolný gól po hrubé chybě jeho brankáře se nenechal zlomit a dotáhnul zápas do vítězného konce.

RandyYs vs Arcade (3:2p)

Kapitán Sparty mohl v tomto utkání zajistit svému týmu výhru v rámci zápasu a ještě několik chvil před koncem to vypadalo že body zůstanou v Praze. RandyYs se ovšem nevzdal a vyrovnávací trefou si zajistil prodloužení ve kterém urval pro svůj tým výhru.

Horys + Chupibear93 vs Kubiii7 + Indris (1:3)

Hned první čtyřhra dnešního dne přinesla rozhodnutí výsledku ve prospěch Sparty. Nasazená jednička Kubiii7 naprosto dominoval a i díky němu se Sparta dostala do třígólového trháku. 

Horys + RandyYs vs Kubiii7 + Arcade (4:5)

V závěrečném utkání opět zářil Kubiii7 a ve skvělém výkonu pokračoval i RandyYs na straně Vítkovic. Arcade poměrně spolehlivě plnil roli kotvy a i díky tomu držela dvojice reprezentantů Vítkovic vedení po většinu zápasu. Následně ovšem Filip Nosek předvedl proč je již třetím rokem kapitánem Sparty a zavelel k obratu. Po skvělém výkonu nakonec dotáhli Kubiii a Arcade utkání do vítězného konce a Sparta se tak mohla radovat z celkového vítězství 4:1 v rámci série.

 

HC Verva Litvínov vs PSG Berani Zlín (5:0)

V tomto zápase byl favoritem tým z Litvínova, ale všichni zástupci Zlína již několikrát prokázali své kvality a nedalo se vyloučit že by mohli tým okolo hvězdného Kumbika potrápit.

Kumbik vs Mikin (3:1)

V prvním zápase jsme viděli naprosto kontrolovanou hru ze strany Kumbika. Gamer z Litvínova se brzy dostal do vedení a zkušenou opatrnou hrou si pohlídal jistotu výhry. Získal tak pro své spoluhráče výhodu do dalších utkání.

Winci vs Pikej (10:3)

Naprostá kanonáda! Jinak se toto utkání popsat nedá. Winci nadělil Pikejovi pět golů v úvodní desetiminutovce a začalo to vypadat na velmi černý den pro gamera Zlína. Pikej se ovšem nevzdal a ještě do konce třetiny snížil na rozdíl dvou branek. V dalších dvou třetinách se mu už ovšem gólový zápis získat nepodařilo, naopak Winci několik vteřin před koncem zkompletoval pověstnou “desítku”.

Jifi23 vs Beliqar (3:1)

Velmi zkušený borec Jifi mohl rozhodnout o výhře svého celku v minimálním počtu zápasů. Vítěz prvního ročníku (v dresu BK Mladá Boleslav) šancí nepohrdnul a zajistil plný bodový zisk pro Litvínov.

Kumbik + Winci vs Mikin + Pikej (4:2)

Čtyřhra sehraných dvojic z loňskéího ročníku přinesla trpělivý kombinační hokej, na jehož konci se trochu více radovali gameři Litvínova.

Kumbik + Jifi23 vs Mikin + Beliqar (6:1)

V posledním utkání série chtěli gameři Zlína odvrátit “kanár” od Litvínova, ale Kumbik s Jifim zavzpomínali na 1. sezónu EHL a předvedli proč právě oni bývali tou obávanou dvojicí.

Vrchní pozice v tabulce i nadále drží gameři HC Dynamo Pardubice, kteří jsou zatím stoprocentní. Na chvostu tabulky se krčí HC Olomouc, Motor České Budějovice a HC Vítkovice Ridera. Tyto týmy stále čekají na svůj první bodový zisk. Mohou se o něj pokusit již v nadcházejícím pátém kole, které přineseme opět živě na našem Twitch kanálu a na Youtube. V akci uvidíme  následující týmy: HC Olomouc, Mountfield HK, BK Mladá Boleslav a Bílí Tygři Liberec.

Související články