Vítkovice si připsaly první tři body, Kladno stále bez porážky
NHL 23 Článek Vítkovice si připsaly první tři body, Kladno stále bez porážky

Vítkovice si připsaly první tři body, Kladno stále bez porážky

Adam Král

Adam Král

12. 1. 2023 19:11

V pořadí sedmé kolo letošní sezóny nabídlo vyrovnaný souboj Vítkovic a Mladé Boleslavi. Kladno prodloužilo sérii výher v zápase s Energií.

HC Vítkovice RIDERA VS BK Mladá Boleslav (3:2)

horys vs mark1988cuf (6:2)

Byť jsme během první třetiny mohli vidět pouze jednu branku. Jednogólové manko nakonec dohnala Mladá Boleslav díky přesilovce. To však netrvalo dlouho a Vítkovicím se podařilo dostat zpět do vedení ve vlastním oslabení. Třetí třetina už byla přehlídkou vítkovického virtuálního hokeje, tomu taky odpovídá konečný stav 6:2 pro horyse a jeho Vítkovice.

RandyYs vs Fenomen36363 (1:4)

Pokud se Mladé Boleslavi v předchozí hře příliš nedařilo, ve druhé hře Fenomen rozložení sil otočil a a zápas ovládl vysokým rozdílem tří gólů.

horys + RandyYs vs mark1988cuf + Fenomen36363 (3:2)

V tomto duelu první branku vsítili sice mladoboleslavští, ale RandyYs a horys nakonec nepříznivý vývoj zvrátili. Výsledková tabule ukazovala stav 2:2 a tak došlo na prodloužení. Rozhodující gól patřil Vítkovicím, kteří se tak přiblížili na dostřel svému prvnímu vítězství v lize.

horys vs Fenomen36363 (2:4)

Další hra, ve které šla do vedení Mladá Boleslav, Fenomen si tentokrát dokázal skóre zkušeně pohlídat i přesto, že mu horys celé utkání dýchal na krk.

RandyYs vs mark1988cuf (8:1)

První vítězné tažení Vítkovic nakonec uzavřel až RandyYs a to rovnou kanonádou cufovi svatyně. RandyYs nenechal cufovi v brance ani jednu pavučinu a bylo vymeteno. Tři body míří do Vítkovic.

Rytíři Kladno VS HC Energie Karlovy Vary (4:1)

Rytíři pokračují v nejlepší sezoně za dobu své působení v EHL, v tomto kole díky skvělým výkonům Shebbyho a Maka. Rytíři tak stále zůstávají na čele tabulky. Spolu s Pardubicemi jako jediní už v sedmém kole překonali hranici 200 vsítěných gólů, což jen podtrhuje skvělou formu této sestavy.

Shebby vs Miky (7:1)

Shebby předvedl takřka perfektní hru, když svého protivníka skoro nepustil k puku. Přestože kladenští vedli napříč celou hrou, poslední minuta třetí třetiny byla prostorem k tomu, aby Miky trefil alespoň jeden gól.

MrMako vs Almon (4:3)

První třetina nebyla zrovna gólovou přehlídkou, ale gameři si naštěstí dramatické momenty ušetřili do třetiny druhé. Do vedení šla Energie, Almon se ale neradoval dlouho. Od MrMaka přišla téměř okamžitá odpověď. Byť byl zápas na obě strany velmi vyrovnaný, poslední slovo měli nakonec gameři Kladna.

Shebby + MrMako vs Miky + Almon (3:4)

Kladenské duo vstřelilo první gól, který jim poskytl úvodní náskok. Ten se podařilo karlovarským gamerům stáhnout velmi rychle a celé utkání otočit ve svůj prospěch a to až na třígólové vedení. Shebby a MrMako manko postupně stahovali, čas jim však vypršel za stavu 3:4.

Shebby vs Almon (7:1)

Shebby se díky tomuto zápasu stal průběžně čtvrtým nejlepším střelcem letošní sezony a potvrdil, že na přední příčky střelecké tabulky prostě patří. Stejně jak Mikymu, tak i v utkání s Almonem přidal na svůj účet sedm zářezů.

MrMako vs Miky (4:0)

Kladno kompletně ovládlo utkání jeden na jednoho, když MrMako nepustil svého soupeře k puku a sázel jeden gól za druhým. Miky z tohoto utkání bohužel odcházel s nulou, MrMako tak ještě kosmeticky upravil už tak vyhraný zápas s Karlovými Vary.