Sleduj draft ENYAQ Hokejové ligy!
NHL 21 Článek Sleduj draft ENYAQ Hokejové ligy!

Sleduj draft ENYAQ Hokejové ligy!

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

1. 12. 2020 13:50

Již tuhle středu 2. prosince se uskuteční draft ENYAQ Hokejové ligy. Zástupci klubů z Tipsport extraligy ledního hokeje si vyberou gamery, kteří se stanou jejich reprezentanty pro letošní sezonu. Celý draft bude živě vysílán na oficiálním twitch kanále.

Po napínavých kvalifikačních utkáních přichází večer, který gamerům změní život a splní jejich sen. Draft ENYAQ Hokejové ligy proběhne už tuhle středu 2. prosince od 19:00. Kvůli vládním opatřením spojeným s epidemií koronaviru se akce uskuteční online formou. Draft můžeš živě sledovat na twitch.tv/esporthokej. Celým večerem bude provázet zkušený moderátor a známý youtuber Ondřej "Lelek" Kvarda.

Čtrnáct klubů Tipsport extraligy ledního hokeje si vybere z 28 gamerů, kteří postoupili z kvalifikací do užšího výběru pro draft, vždy 2 gamery. Ti si oblečou dresy svých oblíbených hokejových klubů, aby je reprezentovali v letošní sezoně ENYAQ Hokejové ligy. Ta se bude stejně jako minulý rok skládat z 13 kol základní části a následného play-off.

Podle pravidel proběhnou dvě kola draftu. V prvním kole si hráče vybírají týmy v pořadí od nejhůře umístěného celku minulé sezony EHL. Ve druhém kole je pořadí obráceně, tedy vybírá se od nejlépe umístěného klubu sezony 2019/2020.