Rytíři bez problémů porazili Hradec Králové, Dynamo stále bez prohry
NHL 24 Článek Rytíři bez problémů porazili Hradec Králové, Dynamo stále bez prohry

Rytíři bez problémů porazili Hradec Králové, Dynamo stále bez prohry

Chlebyn

Chlebyn

28. 1. 2024 15:00

7. kolo nabídlo střetnutí mezi Rytíři Kladno a Mountfield HK, které skončilo jasnou výhrou pro první zmíněný klub. Ve druhém zápase odehrála skvělý zápas Sparta Praha proti Pardubicím.

Rytíři Kladno - Mountfield HK (3-0)

Rytíři Kladno v tomto ročníku drží znovu nejvyšší pozice v tabulce. V sezóně nasbírali už 5 výher a pouze 1 prohru. Další výhra přišla v zápase s Hradcem Králové, kde nastoupili gameři Shebby a Chuliganis. Tým Mountfield HK naskočil do zápasu v sestavě STISZ a Rotys. 

Shebby vs STISZ (9:2)

Gólový účet byl otevřen už ve 2. minutě, kdy Shebby prokličkoval mezi hráči v útočném pásmu a vstřelil branku. Když se STISZ dostal ke gólu 0,1 vteřin před koncem 1. třetiny, tak Shebby už měl v zápase vedení 3:1. Ve druhé třetině Shebby přidal dva góly, čím navýšil skóre na 5:1. V poslední části se prosadil i STISZ, který kosmeticky snížil na 2:6. Ve zbytku třetiny si ještě Shebby dokázal vybudovat náskok na konečných 9:2. Kladno tak vstoupilo do zápasu velmi dobře a zaslouženě bralo vedení do série 1-0.

Chuliganis vs Rotys (3:1)

Tento zápas nepřinesl tolik gólů jako předchozí utkání, ale o zajímavé akce nebyla nouze. První třetina gól nepřinesla, ale jakmile byl vhozen puk na ledovou plochu při startu třetiny druhé, tak se Chuligan prosadil hned ve 21. minutě. Ve 27. minutě už Kladno vedlo dokonce o dvě branky. Na gól jsme museli čekat až do posledních 5 minut zápasu, kdy nejprve Rotys snížil na 1:2, ale následně znovu úřadoval Chuliganis, který zpečetil skóre gólem na 3:1. Pro Kladno tato výhra znamená, že si stále drží na dostřel Pardubice, které jsou pouze 3 body před nimi. Na druhou stranu Hradec Králové zůstává na 13. místě se 3 body. 

Shebby, Chuliganis vs STISZ, Rotys (5:2)

Tak jako vždy, sérii ukončil zápas 2v2. Do něj, jako už potřetí v sérii vstoupilo lépe Kladno, které v 5. minutě vedlo 2:0. V poslední minutě druhé třetiny Kladno vedlo už 4:0, ale Hradci Králové se podařilo alespoň jednou skórovat 8,7 vteřin před koncem třetiny. Obě strany dokázaly vstřelit po jednom gólu v poslední části zápasu a finální výsledek tedy ukazoval skóre 5:2.  

HC Dynamo Pardubice - HC Sparta Praha (2-1)

Sparta do toho zápasu vstupovala s dvojicí Kubiii7 a Indris. Pardubice udělaly pro toto utkání změnu a místo jedničky týmu Dzouviho nastoupil CallmePablo, který do této chvíle naskočil pouze do zápasu proti Plzni, kde prohrál své utkání.  

hcpce1996 vs Kubiii7 (2:0)

Oba gameři ukázali, že obrana jim není cizí. Šťastněji z toho zápasu vyšel hcpce1996, který se dokázal prosadit dvakrát a tak načal sérii výhrou a vedením 1-0 pro pardubické Dynamo. 

CallmePablo vs Indris (1:3)

CallmePablo se svůj debut na streamu odbyl proti Indrisovi. Ve 2. minutě se gamer Pablo dostal do vedení, ale to byl jediný gól, který si z tohoto zápasu odnesl. Branky od té doby dával pouze Indris, který ve 24. minutě srovnával na 1:1. Na zbylé dva góly jsme čekali až do úplně poslední minuty třetí třetiny. 49 vteřin před koncem odskočil Indris do vedení 2:1, po šťastném odrazu od tyčky a 11 vteřin do konce zápasu navýšil na 3:1 pro Spartu. Indris pro Spartu vybojoval ještě naději do poslední zápasu, který se hrál o všechno. 

hcpce1996, CallmePablo vs Kubiii7, Indris (5:1)

Pardubické duo, které v tomto zápase táhl právě hcpce1996 dokázalo porazit Spartu 5:1. Pro Pardubice to znamená 7 výhru v řadě a jen těžko je i tuto sezónu bude někdo zastavovat. Sparta Praha se po předchozích vydařených sezónách nyní trápí na 9. místě s 9 body. 

8. kolo nabídne divákům přenos ve kterém se od 17:00 utkají celky HC Olomouc proti Rytíři Kladno a od 18:30 stream uzavře HC VERVA Litvínov, která přivítá Banes Motor České Budějovice. Oba zápasy můžete sledovat živě na našem Twitch kanále


Výsledky 7. kola

Tabulka