PŘEHLED: Kdo se po čtvrtém kole dotáhne na první Liberec?
NHL 21 Článek PŘEHLED: Kdo se po čtvrtém kole dotáhne na první Liberec?

PŘEHLED: Kdo se po čtvrtém kole dotáhne na první Liberec?

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

7. 1. 2021 15:20

Již včera předehrávkou odstartovalo 4. kolo ENYAQ Hokejové ligy. V něm Bílí Tygři Liberec jasně porazili Motor České Budějovice a posunuli se s 9 body na průběžnou první příčku. Hned dnes ho doplní vítěz přímého přenosu, Zlín se pak před diváky pokusí urvat první výhru.

Od 17:00 začne první streamované utkání 4. kola. Utkají se v něm zástupci Třince a Pardubic. Oba týmy mají shodně po 6 bodech, vítěz dnešního klání se tak posune na dělenou první příčku s Libercem. Pardubice navíc dosud jako jediné nepoznaly hořkost porážky, na čelo by se tak dostaly se zápasem k dobru. Komentovaný přímý přenos šlágru můžete sledovat na našem Twitch kanále.

Ve druhém komentovaném zápase se pak od 19:30 utkají Berani Zlín s Mountfieldem HK. Zlínští gameři si v uplynulých dvou utkáních nepřipsali ani jednu výhru, budou se tak před zraky fanoušků snažit nepříznivou bilanci přerušit. Proti však budou zástupci Hradce, kteří si zatím na nadbytek bodů také stěžovat nemohou. Ze tří klání mají jedinou výhru a dnešní vítězství by je dostalo od pronásledujících ze dna tabulky. 

Další utkání 4. kola ENYAQ Hokejové ligy se odehrají 9., 10. a 12. 1. 2021. V sobotu od 16:00 vyzve HC Olomouc soupeře z Karlových Varů. Domácí celek se bude, stejně jako Zlín, snažit ukořistit první letošní vítězství. Vary naopak mohou v případě výhry doplnit na děleném prvním místu Liberec a dnešního vítěze klání Třinec vs. Pardubice. Nechají si gameři z Varů ujít příležitost na průběžné vedení soutěže, nebo se Olomouc po dvou porážkách konečně napije z vítězného kalichu?

12. 1. od 19:00 odstartuje souboj, jenž má na extraligových kluzištích vždy obrovský náboj. Utká se totiž HC Škoda Plzeň proti HC Sparta Praha. Přenese se rivalita i do virtuálního kolbiště? Sparta má za sebou zatím jednu výhru ze dvou utkání, v případě vítězství by se gameři v rudém dokázali dotáhnout na svého rivala. V případě výhry Plzně by pak dokázal západočeský celek odskočit sparťanům na rozdíl 6 bodů. 

Přehled zápasů 4. kola základní části:

Související články