PLAY-OFF: Čtvrtfinále startuje 27. 2., finále nás čeká 13. 3.
NHL 21 Článek PLAY-OFF: Čtvrtfinále startuje 27. 2., finále nás čeká 13. 3.

PLAY-OFF: Čtvrtfinále startuje 27. 2., finále nás čeká 13. 3.

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

25. 2. 2021 21:33

Základní část ENYAQ Hokejové ligy je kompletně za námi, a po velice napínavém rozuzlení v samotném závěru známe konečnou osmičku postupujících. Jak si týmy nakonec rozdělí prizepool ve výši 150.000 Kč, kdo získá Škodu ENYAQ na 3 měsíce a kdo vybojuje titul šampiona druhé sezony EHL?

Postupující

Až v úplně posledním utkání základní části se rozhodlo, kdo jako osmý proklouzne do vyřazovacích bojů. Na hranici poslední postupové příčky měly shodně 15 bodů hned čtyři týmy, jen Olomouc a Sparta však mohly postoupit. Spartu totiž čekal závěrečný souboj proti suverénnímu Dynamu – pro postup přitom pražským gamerům stačilo uhrát alespoň jeden z pěti duelů. V tom případě by Sparta díky lepšímu vzájemnému utkání postoupila, pokud by však gameři s velkým favoritem prohráli 0:5, postoupí díky lepšímu skóre Olomouc.

Nakonec se naplnil druhý scénář a po napínavé bitvě je konečná osmička následující: HC Dynamo Pardubice (1.), Bílí Tygři Liberec (2.), HC VERVA Litvínov (3.), BK Mladá Boleslav (4.), HC Oceláři Třinec (5.), HC Energie Karlovy Vary (6.), Madeta Motor České Budějovice (7.) a HC Olomouc (8.)

Rozpis utkání

ČTVRTFINÁLE – 27. 2. a 3. 3.

První hrací den nás čeká hned v sobotu 27. 2., kdy od 14:00 odstartuje play-off soubojem Litvínova proti Energii. Následovat bude od 16:00 klání mezi Pardubicemi a Olomoucí

Celým hracím dnem vás v komentovaném přenosu provede dvojice Lelek a Kaparzo.

Druhý čtvrtfinálový den je v plánu na středu 3. 3., kde se odehrají zbylé dvojice. Od 16:00 budete moci sledovat souboj mezi Libercem a Motorem, navazovat bude od 18:00 klání mezi Boleslaví a Třincem

Komentátory dne budou Lelek a Koozy, hostem přímého přenosu pak bude Blade.

SEMIFINÁLE – 6. 3.

Čtveřice nejlepších se následně utká v semifinálových duelech. První utkání se před zraky diváků odehraje v sobotu 6. 3. od 14:00, druhé semifinále pak naváže od 16:00

Přímé přenosy budou komentovat Lelek a Richard Tesař, z pozice hostů vám budou dělat radost Kaparzo a Blade.

FINÁLE A UTKÁNÍ O BRONZ – 13. 3.

Vrchol druhé sezony, a rozhodující utkání o titul, 80.000 Kč a zapůjčení Škody ENYAQ na 3 měsíce pro vítězné gamery, je v plánu na 13. 3. Nejprve nás od 14:00 čeká souboj o bronzové medaile, o které se poperou poražení ze semifinálových bojů. Od 16:00 se do sebe zaklestí virtuální hokejky dvou nejlepších týmů ligy. 

Utkání o bronz pro vás okomentují Richard Tesař a Koozy, finále EHL pak doprovodí Richard Tesař a Lelek. Hostem po celý den bude Blade.

Související články