Pardubice znovu dominovaly, Sparta skoro otočila sérii proti Kladnu
NHL 24 Článek Pardubice znovu dominovaly, Sparta skoro otočila sérii proti Kladnu

Pardubice znovu dominovaly, Sparta skoro otočila sérii proti Kladnu

Chlebyn

Chlebyn

17. 2. 2024 10:30

Po posledním kole máme jasné účastníky, kteří rovnou postupují do předkola, kde na ně budou čekat TOP 4 kluby, které si zajistily postup přímo do čtvrtfinále. Dva z nich se představily na streamu v posledním kole.

HC VERVA Litvínov - HC Dynamo Pardubice (1:2)

Pardubice znovu dominovaly základní části, když se nikomu z klubů nepodařilo sesadit trojici gamerů Dzouvi, hcpce1996 a CallmePablo. Litvínov po změně celé soupisky taky nezklamal. Verva skončila na 6. místě s 24 body těsně za branami TOP 4. V prvním zápase nastoupil litvínovská naděj Pinci, který vyzval Dzouviho. Po vyrovnaném zápase, který šel do nájezdů byl šťastnější pardubický kůň. Následně nastoupil do svého zápasu Klimi, se kterým se poradil hcpce1996 velmi hladce 0:5. Série tímto byla rozhodnuta, ale následoval tradiční zápas 2v2. V něm se Litvínovu podařilo ubojovat překvapivou výhru 4:3 a ukrást alespoň jednu výhru v sérii. Litvínov v předkole play-off vyzve Liberec. Pardubice si na svého soupeře musí počkat minimálně do soboty, kdy je naplánované předkolo vyřazovacích bojů. 

 

HC Sparta Praha - Rytíři Kladno (1:2)

Kladno bylo v podobné situaci jako Pardubice v minulém zápase. Na druhém místě už je nikdo nemohl dostihnout. Sparta ale stále hrála o co nejlepší pozici do předkola. Indris nastoupil proti Shebbymu ve velmi vyrovnaném utkání, které nakonec skončilo lépe pro kladenského gamera. Shebby porazil Indrise 5:4. Následně mohl Chuliganis potvrdit výhru Kladna v sérii, ale Kubiii byl nad jeho síly. I přes vyrovnané utkání Sparta brala výhru 3:2. V posledním 2v2 zápase sezóny si Kladno dokázalo poradit se Spartou 5:3. Kladno na svého soupeře bude čekat ve čtvrtfinále a Spartu čekájí v předkole Karlovy Vary. 

Na zápasy play-off se můžete těšit v sobotu 24. 2. od 16:00. Všechny zápasy můžete sledovat živě na našem Twitch kanále.


Výsledky 13. kola

Konečná tabulka základní části