Oceláři se pokusí vyloupit Litvínov, Kladno se postaví Spartě
NHL 22 Článek Oceláři se pokusí vyloupit Litvínov, Kladno se postaví Spartě

Oceláři se pokusí vyloupit Litvínov, Kladno se postaví Spartě

Nicolas Heller

Nicolas Heller

20. 12. 2021 09:00

Po úvodním představení čeká kluby ENYAQ Hockey League druhé kolo nejvyšší domácí soutěže ve hře NHL 22. V živém vysílání vyzve Litvínov třinecké Oceláře a Rytíři Kladno zabojují o další body s pražskou Spartou.

Úvodní zápas živého vysílání druhého kola EHL jako první nabídne klání klubů z Třince a Litvínova. Oceláři do nové sezony jistě vstupují s myšlenkou na lepší umístění než se jim podařilo dosáhnout v předchozí sezoně, kde se museli poroučet z vyřazovacích bojů už ve čtvrtfinále. Zkušená sestava kolem Josefa Stachury, nově doplněná o Dominika Humpála, vyzve ve druhém kole favorizovanou sestavu Litvínova. Vedle plného počtu bodů do tabulky bude chtít Třinec jistě odčinit také porážku z minulé sezony, kde Litvínovu podlehl vysoko 1:4.

Ve druhém utkání večera poměří síly Rytířů a Sparty. Oba kluby zažívají velmi příjemný start sezony. Kladno zvítězilo na virtuálních kluzištích Boleslavi a Sparta slavila zisk tří bodů právě proti Ocelářům. Vzhledem k absenci Kladna v uplynulém ročníku nejvyšší české soutěže se kluby v EHL střetly naposledy v základní části ročníku 2019/2020. Sparta si v té době, ještě ve formátu, kde se skóre jednotlivých utkání série sčítalo, odnesla výhru 12:9.

Živé vysílání od 17:00

Oba duely je možné sledovat 20. prosince od 17hod. v přímém přenosu na oficiálním twitch kanále ENYAQ Hockey League.

První zápas pro Tygry, Plzeň vyzve Zlín

Mimo objektivy kamer odehrají svůj premiérový zápas sezony Bílí Tygři Liberec. Prvním soupeřem jim bude HC Olomouc. Aktuální lídr tabulky z Plzně vyzve PSG Berany Zlín. Ti v úvodním duelu zdolali Vítkovice 3:2. První vítězství bude chtít ukořistit Boleslav proti Kometě, Karlovy Vary se postaví úřadujícím mistrům z Pardubic.

 

Související články