O co jde v herním režimu HUT?
NHL 20 Článek O co jde v herním režimu HUT?

O co jde v herním režimu HUT?

Nicolas Heller

Nicolas Heller

15. 2. 2020 16:15

Základní část i následné play-off odehrají gameři ve hře NHL 20 na konzoli Playstation 4. Jako herní režim byl zvolen tzv. Hockey Ultimate Team, zkráceně „HUT“. Ten do hry přináší široké spektrum strategických možností a díky tomu se běžně používá při těch největších kompetitivních turnajích.

HUT je v rámci NHL 20 dlouhodobě nejhranějším a nejvíce soutěžně zaměřeným herním režimem. Kromě manuální zručnosti gamerů totiž prověřuje také jejich schopnost sestavení dobře fungující soupisky a to jak z hlediska herního stylu, tak nastavení vyhovující taktiky. Gameři jsou za odehrané zápasy v režimu HUT odměňováni herní měnou, za kterou mohou přivést do svého týmu nové posily nebo si koupit herní předměty jako jsou klubové dresy a loga. K nákupu jim jsou dostupní všichni hráči, loga i dresy obsažené ve hře. 

Díky tomu, že jsou v NHL 20 dostupné také již nehrající legendy, můžeme se v Esport hokejové lize těšit na zápasy, kde se proti sobě v dresech extraligových klubů postaví třeba Wayne Gretzky a Mario Lemieux.