Liberecký gamer deklasoval extraligového brankáře ve hře NHL 20
NHL 20 Článek Liberecký gamer deklasoval extraligového brankáře ve hře NHL 20

Liberecký gamer deklasoval extraligového brankáře ve hře NHL 20

Nicolas Heller

Nicolas Heller

26. 3. 2020 15:00

Když se potkají dva tygři, většinou je z toho boj na život a na smrt. Podobný souboj si pro nás ve hře NHL 20 připravili Bílí Tygři Liberec.

Gólman Dominik Hrachovina vyzval k duelu ve hře NHL 20 jedničku draftu a aktuálně jednoho z nejlepších střelců Esport hokejové ligy Adama “Dzouvi” Menšíka. Fanoušci se mohli přijít podívat na živé vysílání, které se odehrávalo na twitch kanále libereckého gamera. Tam je také možné zhlédnout zápas ze záznamu.

Dominik Hrachovina byl sice nejlepším brankářem v Tipsport extralize ledního hokeje v letošní sezóně, na virtuálním ledě však inkasoval jeden gól za druhým. Adam “Dzouvi” Menšík svého téměř týmového kolegu nešetřil ani na minutu a nasázel "Hráškovi" bez servítek 9 gólů. Dominik Hrachovina se nakonec prosadil alespoň jednou a to po vyhraném buly ve středním pásmu a pěkné kombinační hře. V zápase nechyběly ani pravé hokejové bitky, které jako zpestření zápasu ocenili hlavně diváci živého vysílání. V nich se naopak vyznamenal Dominik Hrachovina. Dzouviho složil k zemi hned dvakrát.

Adam “Dzouvi” Menšík - Dominik “Hrášek” Hrachovina 9:1

Dzouviho jsme se v krátkém rozhovoru zeptali jak by ohodnotil Dominikovi dovednosti v NHL 20 a zda by přijal další výzvu.

Měl jsi příležitost zahrát si proti nejlepšímu gólmanovi TELH, jak se ti proti Dominikovi hrálo?

Dominik má hodně agresivní styl hry, takže to pro mě nebylo tak jednoduché, jak se dle skóre může zdát. Měl i poměrně dost gólových šancí, klidně to mohlo skončit menším gólovým rozdílem.

Jak bys ohodnotil Dominikovi dovednosti v NHL?

Na první pohled bylo znát, že už něco nahráno má. Zápas dopadl jak dopadl, ale Dominik se určitě nemá za co stydět.

Co říkáš na klubové výzvy? Kdyby tě chtěl vyzvat někdo další z TELH, šel bys do toho znovu?

Je to určitě příjemné zpestření pro fanoušky virtuálního i klasického hokeje. Já hlavně děkuji Liberci za tuhle možnost a Dominikovi za výzvu. Normálně bych takovou příležitost asi nikdy neměl. Určitě rád přijmu jakoukoliv další výzvu.