Kvalifikace jsou u konce. Kdo má šanci zaujmout kluby a přidat se do Esport hokejové ligy?
NHL 24 Článek Kvalifikace jsou u konce. Kdo má šanci zaujmout kluby a přidat se do Esport hokejové ligy?

Kvalifikace jsou u konce. Kdo má šanci zaujmout kluby a přidat se do Esport hokejové ligy?

Chlebyn

Chlebyn

18. 12. 2023 10:30

Virtuální ledové arény hry NHL 24 byly svědky napínavých klání během kvalifikací do Esport hokejové ligy. S pěti kvalifikacemi a nekompromisním bojem o body se gameři snažili získat pozornost prestižních klubů, mezi nimiž byly Bílí Tygři Liberec, HC Energie Karlovy Vary, HC Olomouc, Mountfield HK, HC Škoda Plzeň a HC Vítkovice RIDERA.

V letošních kvalifikacích vynikalo jedno jméno – RK16. Tento gamer dokázal ovládnout žebříček a vyhrál hned tři z pěti kvalifikací, přičemž v jedné skončil na druhém místě. Jeho celkový zisk 202 bodů z něj činí nezpochybnitelného vládce kvalifikací. RK16 určitě nejen zaujal kluby, ale také se stal gamerem, který potencionálně bude hrát klíčovou roli v nadcházející Esport hokejové lize.

Na druhém místě se umístil gamer s přezdívkou Pinci, který dokonce vyhrál kvalifikaci v Litvínově. Jeho úspěch mu pravděpodobně zajistil místo v tomto významném klubu. Na třetím místě se umístil Bucis98 se 74 body. Bucis98 začal kvalifikace velmi špatně, když byl v první kvalifikaci brzy poražen. Nicméně se vzpamatoval a dvakrát za sebou obsadil třetí místo, čímž si zajistil významné body. V poslední kvalifikaci obsadil čtvrté místo poté, co byl poražen slovenskou noční můrou, XTomem.


Kluby nyní mají čas vybrat gamery, kteří je budou reprezentovat v nadcházejícím ročníku EHL. Soupisky budou zveřejněny na našem webu již brzy! EHL startuje už 4. ledna a streamy můžete sledovat na našem Twitch kanále.

Kompletní žebříček po kvalifikacích: