Kdo si odnese skvělé ceny v Radegast souboji bojovníků?
NHL 22 Článek Kdo si odnese skvělé ceny v Radegast souboji bojovníků?

Kdo si odnese skvělé ceny v Radegast souboji bojovníků?

Nicolas Heller

Nicolas Heller

7. 2. 2022 15:40

V letošním ročníku ENYAQ Hockey League poprvé vyhlásíme vítěze doprovodné soutěže Radegast souboj bojovníků!

Po skončení základní části vyhlásíme vítěze s nejvyšším winrate ze všech zápasů dvojic. 

Winrate 2v2 zápasů je hodnota určující sílu jednotlivých gamerů při vzájemné spolupráci. Narozdíl od utkání, kdy hrají gameři jeden na jednoho, určuje procentuální úspěšnost utkání, ve kterých hrají dva gameři jednoho týmu spolu proti dvěma protivníkům. 

Nemohou se tak spolehnout pouze sami na sebe, musejí se maximálně koncentrovat i na výkon svého kolegy a předvídat jeho počínání. Právě tato utkání mohou být v sérii hrané na tři vítězná rozhodující, proto jsou nesmírně důležitá. Výsledná procentuální hodnota tedy značí týmovou úspěšnost. Statistika se hodnotí podle procentuální úspěšnosti utkání 2v2 v jednotlivých zápasech základní části. 

Vítězný tým po skončení základní části bude odměněn památečními trofejemi a dárky od Radegastu - 3x karton piva + 3x 2 poukazy na prohlídku pivovaru + 3x dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč na nákup v eshopu nebo přímo v obchodu v pivovaru. 

Není náhoda, že týmy s nejvyšší hodnotou 2vs2 winrate okupují čelo tabulky základní části a v play off budou řazeny k favoritům na zisk titulu.

Aktuální úspěšnost 2vs2 winrate si můžete prohlédnout ZDE.