Gameři se spojí, aby pomáhali. Sleduj All-Star 6v6 v rámci 10. kola EHL
Článek Gameři se spojí, aby pomáhali. Sleduj All-Star 6v6 v rámci 10. kola EHL

Gameři se spojí, aby pomáhali. Sleduj All-Star 6v6 v rámci 10. kola EHL

Nicolas Heller

Nicolas Heller

5. 2. 2024 08:54

Gameři se znovu zapojí do charitativní akce O kapku lepší hokej, kterou pořádají kluby hokejové Extraligy společně s Nadačním fondem Kapka naděje již pátým rokem.

V roce 2024 míří projekt O Kapku lepší hokej do svého 5. ročníku. Od jeho začátku již bylo vybráno přes 3 miliony korun, které vždy směřovaly primárně na podporu dětí s poruchami krvetvorby. Na začátku února se týmy, hokejisté, fanoušci i gameři opět semknou, aby přispěli nejen finančně, ale hlavně aby ukázali, že i tak závažné onemocnění, jako je leukémie, je bohužel každodenní součástí životů mnohých rodin a jejich dětí.

Do projektu se každoročně zapojuje také Esport Hokejová Liga, která letos tuto iniciativu podpoří také v rámci svého zápasového programu. Během 10. kola základní části se kromě tradičních zápasů odehraje také exhibiční utkání All-Star v atraktivním a neokoukaném režimu 6v6. Každý gamer tak bude hrát pouze za jednoho hokejisty.

V unikátním a v rámci EHL nevídaném konceptu se představí dva týmy. První povede zkušený třinecký ostrostřelec Josef Stachura alias Pepcastachurcik. Druhý celek si pod křídla vezme Adam „Dzouvi“ Menšík.

Během celého livestreamu, ale i před ním nebo po něm, mohou diváci přispívat právě Nadačnímu fondu Kapka naděje prostřednictvím DMS nebo QR kódu. 

Jak se můžete zapojit?

  1. DMS – zašlete jednu z možných dárcovských SMS v následujícím tvaru na telefonní číslo 87 777:  

DMS KAPKANADEJE 60 

DMS KAPKANADEJE 90 

DMS KAPKANADEJE 190 

CENA DMS JE 60, 90 NEBO 190 KČ, NADAČNÍ FOND KAPKA NADĚJE OBDRŽÍ 59, 89 NEBO 189 KČ.VÍCE NA WWW. DARCOVSKASMS.CZ. SLUŽBU DMS PROVOZUJE FÓRUM DÁRCŮ. 

2. Libovolný příspěvek pomocí QR kódu

Gameři se spojí, aby pomáhali. Sleduj All-Star 6v6 v rámci 10. kola EHL

Vytvořte ve vašem internetovém bankovnictví novou platbu a zvolte možnost QR platby. Následně naskenujte tento QR kód. Částka v něm je stanovena na 150 Kč, ale můžete si libovolně ponížit nebo navýšit. Částka bude poukázána ve prospěch NF Kapka naděje. 

3.    Libovolný příspěvek Nadačnímu fondu Kapka naděje přes bankovní účet 

Číslo účtu NF Kapka naděje je: 73257325 / 0300. Při této možnosti prosím vyplňte u platby také variabilní symbol: 20240001. Díky němu poté budeme moci spočítat všechny platby v rámci projektu O Kapku lepší hokej. 

4.       Zakoupením oranžové stužky v hodnotě 40 Kč na jednom z vybraných stadionů či příspěvkem do kasičky. Možnost zakoupení také na e-shopu.

5.       Zakoupením oranžové samolepky v hodnotě 40 Kč na e-shopu.

6.       Aukce dresů a hokejových předmětů z Tipsport extraligy ledního hokeje a Chance ligy (od 31.1. do 20.02.2024) DRAŽBA ZDE