Boje o play-off: Liberec přehrál Vítkovice, Boleslav nedala šanci Hradci
NHL 23 Článek Boje o play-off: Liberec přehrál Vítkovice, Boleslav nedala šanci Hradci

Boje o play-off: Liberec přehrál Vítkovice, Boleslav nedala šanci Hradci

Adam Král

Adam Král

25. 1. 2023 17:00

Oba zápasy přinesly poměrně jasnou převahu jednoho z týmů. Nejdříve dominanci předvedl Liberec, a poté v druhém zápase Mladá Boleslav.

HC Vítkovice RIDERA VS Bílí Tygři Liberec (1:4)

Chupibear93 vs Jelen (3:4)

Přestože jsou Vítkovice na úplném spodku tabulky, velmi často nepředvádějí úplně špatné výkony. Jelen si pro sebe zajistil v první třetině vedení o jeden gól, které dokázal udržet do konce. Nebylo to ale úplně jasné, protože Chupibear v poslední třetině zabojoval a vsítil dva puky. Ani to bohužel nestačilo na liberecký tým.

RandyYs Asgardiiik (5:3)

Jestli Vítkovice ovládají něco dobře, je to dorovnávání na góly protivníků. V této hře padlo jen jedno vyrovnání, protože RandyYs a jeho plnovous drželi ovladač stejně pevně jako náskok proti Liberci v této hře. Ta skončila 5:3 pro Vítkovice.

Chupibear93, RandyYs vs Jelen, Asgardiiik (1:3)

Liberečtí jsou nejsilnější při hraní v přesilovce, kterou v průběhu hry získali hned několikrát. Už od první třetiny si tým držel náskok jednoho vsítěného puku, který postupně zvyšovali. Jediné, na co se Vítkovice zmohly, bylo nenechat duu z Liberce čistou hru.

Chupibear93 vs Asgardiiik (2:5)

V této hře už bohužel bylo rozhodnuto - Liberec bere tři body do tabulky a nyní se hrálo jen o to, jestli zápas skončí 4:1 či 3:2. Nakonec ale Asgardiiiik ukázal svou dominanci, když zakončil 5:2.

RandyYs vs Jelen (3:4)

Nejvyrovnanější hra dnešního zápasu přinesla snad první prodloužení Vítkovic za celou letošní sezónu. Skvělý výkon RandyYse ale nakonec na Jelena nestačil a celý zápas skončil 3:4.

Mountfield HK VS BK Mladá Boleslav (0:5)

Mladá Boleslav si protivníky z Hradce Králové lidově řečeno natřela na chleba, a to když byla schopná, získat si vítězství a pět čistých zářezů.

Willy9 vs Fenomen36363 (2:10)

Přestože Willy se naší ENYAQ Hockey league neúčastní poprvé, a je takovým matadorem, Fenomen s ním vytřel kluziště. Mladý gamer, původem Slovák, ukázal, že i na Slovensku umí hrát hokej, a to když vyhrál nad Hradcem 10:2.

pizzaluk vs mark1988cuf (3:8)

Letošní sezóna se pro Hradec Králové nevyvíjí úplně nejlépe, protože jsou velmi blízko k tomu, aby se nedostali ani do play-offs. Mlado-boleslavský gamer ale dominoval hned od začátku, kdy vsítil první dva puky. Náskok si dokázal udržet do konce hry, kdy byl Pizzaluk milosrdně vyproštěn koncem třetí třetiny. To už skóre ukazovalo 3:8.

Willy9, pizzaluk vs Fenomen36363, mark1988cuf (4:5)

Jestli něco Willymu a Pizzalukovi jde, jsou duo hry. V těch totiž oba hráči mohou předvést svůj um v týmovém hraní. První dvě třetiny byly velmi akční a padlo v nich osm gólů, 4 na obou stranách.

Komentátoři tak měli za to, že padne v poslední třetině více gólů. To by se ale nemohli plést více. Za celou třetinu padla jen jedna branka, a to pro Mladou Boleslav, která tímto získala 3 body do tabulky a absolutní vítězství.

Willy9 vs mark1988cuf (0:1)

Divná hra. Tak bychom mohli popsat duel Willyho a Cufa. Do desáté minuty totiž oba hráči měli přesně 0 gólů. Ve zbývajících 600 sekundách ale hra spadla, a tak se hrálo znovu.

“Kam se hrabe Nagano”, psali lidé v chatu. Tedy, psal to jen náš administrátor Chlebyn, ale ten je za dva. Každopádně to byl český útočník David Pastrňák, který vsítil finálový puk na straně Mladé Boleslavi. Proslýchá se, že si po této hře oba gameři šli dát sprchu.

pizzaluk vs Fenomen36363 (1:8)

Po tomto zápase si všichni diváci jistě říkají, jestli si Cuf s Willym jen nehrál. Fenomen totiž nasadil úplně jinou taktiku a asi si řekl, že pizzaluka psychicky zdeptá. Gamer z Hradce Králové totiž dostal hned 8 gólů, přičemž sám byl schopen vsítit jen jeden.

Mladá Boleslav si tak připisuje čistý zářez 5:0.